Doedelzakspeler inhuren

Doedelzakspeler inhuren

Doedelzakspeler inhuren doet u bij the MylesBrothers wanneer het gaat om doedelzakmuziek. Bij ons kunt u een solo doedelzakspeler of meerdere doedelzakspelers en een drummer huren.

Wilt u een doedelzakspeler inhuren voor een verjaardag dan is dat natuurlijk mogelijk om de jarige in het zonnetje te zetten. Maar een doedelzakspeler voor bijvoorbeeld een opening behoord ook tot de mogelijkheden. U kunt denken aan het verwelkomen van de gasten. Of voor een bruiloft, de bruid begeleiden naar het altaar geeft een mooie meerwaarde en herinnering tijdens een bruiloft. Zoals u ziet kunt een piper inhuren voor veel mogelijkheden, heeft u iets anders te vieren dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Enkele Reacties,

“Een paar weken van te voren heb ik contact gehad met deze mannen en heb ze de vrije hand gegeven op mijn bruiloft. om het volgens traditie te doen. Nadat ik ze het te bespelen repertoire heb toegestuurd kwam de uitvoering. Precies zoals besproken is het uitgevoerd. De beide broers wil ik via deze weg bedanken voor dit speciaal moment waar jullie de uitvoering aan hebben gegeven.

Met vriendelijke groet,Fam. Roosen – Lindt

Wil u een doedelzakspeler boeken vul dan het onderstaand contactformulier in,

Naam
Email
Provincie
Datum (dd-mm-jjjj)
Opmerking